Dagen har fortsatt sååå bra.

För vet ni vad? Jag fick journalist förbundets stipendium för utveckling. Jag liksom – som har sökt år efter år efter år. I år sökte jag verkligen i sista minuten, för sjätte gången, och tänkte att det spelade ju ingen roll, de vill inte ha frilansar som egentligen gjort så lite som mig.. Jag hade fel, jag tror de tyckte att min ansökan var ganska vettig och till ett bra ändamål. Visste inte riktigt vad jag ville söka för men visste att jag ville söka något som jag kan ha nytta av som chefredaktör för Menatidningen.

Jag hittade en skola som har arabiskakurser i Egypten. Den här är det. Och fick stipendium på 13000 kronor. Skattat och klart. Jag är så glad. Så himla glad. Nu ska det planeras. Jag ska ta en första kontakt med skolan nu och se om vi kan ordna så även min familj kan följa med (det får jag ju då betala själv såklart, men däremot hoppas jag skolan kan ställa upp med boende till oss).

Som sagt, framtiden får se hur det blir, hur länge och så vidare. Jag vill gärna gå i alla fall en månad, men jag får som sagt se om det går att lösa med barn. Det är ju det, att ska man gå så länge ska de ju vara med liksom med planering och så. Annars räcker det för ett par veckor tänker jag.

Nåväl. Lär väl återkomma till hur jag ska planera. Spännande är det i alla fall.

01

Nåväl. Vi åkte iväg och tränade idag också. Hade föreläsning med vikttränargruppen idag så det blev snabb träning innan, 30 minuter löpband och idag lade jag in lite löpning också. Det gick bra faktiskt. Nöjd med passet även om det är långt kvar till målet, Palestina eller Västsahara Maraton 2017.

 

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s