God morgon, god middag, god kväll…

Det har varit slitigt idag. Vi började med ett pass på morgonen, boxning i värsta million dollar girl stilen (bra film förresten, clintan gör en aldrig besviken, right?) Vägde in mig för första gången innan det, 93.2 kg. Hoooowdiii. Nåväl, hem, skjutsa ungarna till förskolan, hem och plugga, hämta barnen och på nästa pass.

Jag tar det ändå lugnt den här veckan, kör bara easyline (enkla maskiner med enbart luftmotstånd). Det ger inte så mycket tycker jag, jag tror att även om jag väger en hel del så märks det att jag varit väldigt vältränad förut, men eftersom jag inte har tränat nu på flera år så börjar jag där och jobbar igenom kroppen ordentligt istället vid varje träningspass så den inte får en chock. Den bästa träningen är ju trots allt den som blir av, tänker jag.

Det är bra att ha valt ett gym med barnpassning, barnen kan pyssla, titta på film och så medans jag tränar. Toppen.

Har börjat äta mindre också, dagens lunch och middag;

img_20160308_164440.jpg

Lunch idag (avokadosallad)

 

0

Middag idag (avokado med heta kräftskjärtar i aiolisås, kräftstjärtar, vatten, aioli, vitlök, chili och cayennepeppar med en sked creme fraishe franska örter).

img_20160307_201024.jpg

Middag igår (bbq manrinerade kycklingspett med grönsallad och tomater). 

Jag måste ju säga att jag inte är så glad i sallad men men, ska jag betala för personlig tränare ska jag minsann se till att det ger något också, och jag inser ju att jag kanske inte kan fortsätta dricka läsk varje dag och käka dajmtårta tre gånger i veckan. Just sockret kommer bli svårt att vänja sig av med, men det är ju också det som gör att man går upp i vikt.

Helt slut är vi nu i alla fall. Ahmed gick och lade sig när han kom hem, han är inte sedd sedan dess :-P. Imorgon blir det ett break från träningen, jobbar hela dagen så det känns som att det är ett naturligt break, och det kan nog vara bra, har nu tränat tre dagar i sträck och kroppen kan behöva få vänja sig ett par dagar innan vi kör på igen. Oven and out.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s