Jobb hela veckan lång.

Varit sjuk över en vecka nu och inte blir det bättre heller. Tung huvudvärk, rinnande ögon, förkyld, feber. Jag hoppas jag är frisk imorgon så jag kan gå till jobbet.

Nåväl. Sitter just nu och studerar mannen som sitter i direktsänd libysk TV i telefonintervju om omständigheterna i sin hemstad. Han har redan hunnit nämna Menatidningen.se två gånger. Bra :-). Det kommer förövrigt en intervju med honom senare.

Han har blivit väldigt politisk aktiv det senaste, vilket är bra antar jag, men det är ju lite så att man kanske kan få mer ovänner än här, är ju inte direkt som att engagera sig i Ung vänster eller något. Han slåss ju mot Daesh (IS) och endel andra extremistgrupper vilket känns lite farligare än att slåss mot SD även om säkert deras utgång om de skulle komma till makten blir lika farlig om man inte tillhör rätt folk. Att de frågat Ahmed beror väl på att han lägger sig i rätt mycket på politiska forum på internet, han är dessutom lite halvkänd i Libyen nu då han på Malta var med i en ganska stor inspelning och hade till och med några lines, filmen handlar om det Osmanska Rikets fall under det första världskriget och är inte färdig än, det är dock en kanadensisk regissör till den, men det har blivit en ganska stor grej för A även om det är vad vi skulle se som en statistroll i sammanhanget. Blir kul att se när filmen är klar sedan.

0

Ahmed jobbar hårt. 

Annars rullar allt på. Jag har som sagt varit sjuk över en vecka, har gått till jobbet men i torsdags gick det inte mer och jag blev hemma. Så sjukt trött så det är inte sant. Igår tyckte jag att jag var bättre, grannarna kom över på ett par glas vin – och idag är jag dålig igen. Jag hoppas det är bra imorgon så jag kan gå till jobbet.

Nåväl, lite nytta har jag i alla fall gjort de här dagarna. Jag har idag beställt 120 bilder från Maltaåret till fotoalbumen. Ett par förstoringar som jag ska ha på min fotovägg. Målat en låda som vi ska ha växter i i sommar. Etc. Det blir bra tror jag. Nu blir det sömn dock. Over and out.

6

En av de bilder som får äran att hänga på väggen hemma…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s