Världens bästa kanin

Stampe, aka Kalle Kanin, måste, ärligt talat, vara bäst i världen. Han får hoppa lös hos oss och är helt rumsren (vilket är skönt förstås), men han är också med barnen på all deras hittepå, älskar att vara med oss där det händer. Hoppar upp i TV-soffan och tittar på TV på kvällen med oss och kan komma helt random och puffa på benen när han vill bli kliad bakom öronen. Dessutom kommer han när man ropar. Med en kanin som Stampe behöver man ingen hund i huset och jag är helt säker på att han var en golden retriever i sitt förra liv.

Faktum är att Kalle Kanin är så trevlig att jag skulle vilja ta till vara på temperamentet. OM jag hittar en kanintös som är lika trevlig som Stampe i någon av de raser han är (lejonhuvad eller dvärgvädur), skulle jag kunna tänka mig att ta ungar. Jag tycker kelkaniner ska vara precis så här, de ska älska barn och vara intresserade av barnen. Samtidigt vet jag att det finns problem med att det finns lite för många kaniner på marknaden idag så hittar vi inte absolut rätt hona är det inte aktuellt.

12

Idag ska jag BARA slappa. Har varit så fullt upp senaste månaderna att jag glömt bort mig själv. Tack och lov har jag en man som sover länge vilket ger en underbar morgon för mig själv (även om jag såklart älskar min man). Just nu ska jag fixa bilder till en kalender som är beställd, sedan ska jag ta fram lite bilder till en fotovägg. Over and out.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s