Fågelnörden i mig.

Ja, jag är nördig. Jag fotograferar fåglar när jag kan och har möjlighet på mina resor. Fåglar är på något sätt ett fint bevis för frihet. Är det en bra miljö, då trivs ofta olika fåglar. I St James Park får en fågelentusiast som mig sitt lysmäte. Jag vet, de flesta bilder har säkert setts förut, men dock tycker jag det är fantastiskt att komma iväg och få se lite annat än den vanliga gräsanden och kanadagåsen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s