Vinter och djävulskap.

Låter bilderna tala för mig själv. Det är jättevackert. Javisst. Och kallt. Hela jag fryser och skakar. Veckan har gått till att kurera mig och till viss mån barnen. Blä.

Annars är det fullt upp. Tentar av sista inför att skriva högskoleexamen inom internationella relationer nu. Barnen ligger under täcket i soffan och tittar på barnkanalen, vi har ätit taccos ikväll och snart är det dags för sängen. Händer inte mycket mer i mitt liv just nu och det är jag glad för, är förbannat trött på drama och hoppas jag hädanefter har bra människor som kan ge postitiv i mitt liv och inte en massa energitjuvar, har rensat ut dem och den rensningen kommer fortsätta.

Har betalt medlemsavgifter hit och dit nu, i år får ridtravaförbundet för första gången stryka på foten på tio år. Jag tycker inte att de jobbar med det som står i stadgarna att de ska jobba med och då känner jag att den medlemsavgiften kan gå till till exempel svenska freds eller något bättre ändamål som faktiskt jobbar för vad det är sagt att de ska jobba med. Var sak har sin tid helt enkelt och även om det kanske är på väg en ny travhäst in i familjen är definitivt min tid med ridtravarförbundet över till förmån för föreningar och förbund som jobbar bättre. Det känns väldigt skönt att kommit till insikt med det faktiskt. Det är ju faktiskt som en vän säger – det finns ju faktiskt ridklubbar om man vara med i som har mycket aktiviteter på lägre nivå om man vill ut och tävla. Vi får väl se vad som händer i framtiden. Just nu har vi ju ingen häst så valet är relativt lätt.

Nu är det sängen för barnen dock, och för mig plugg. Over and out.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s