Tjingaling. Lördag idag.

Gjort lite jobb och nu bär det av mot Falun, lekland, pannkakor och en skön eftermiddag för att sedan plugga till tentan kommande vecka. Lite fotografering blir det nog också. Det här blir så bra. Förrgårkvällen gav lite ny energi, mannen var redo när jag lade barnen efter en lång arbetsdag med bubbel (bara en dl var, men det var nog det godaste bubbel jag smakat, blir att köpa en stor flaska nästa gång vi ska iväg på taxfree), skumbad i bubbelpoolen och tända ljus och rosblad… Alltså, vet inte vad som flygit i mannen, normalt sett är han inte särskilt romantisk. Men nu så… Vardagslyx när det är som bäst ❤

000001

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s