London med Amanda del 2; Natural History Museum

Tänkte att det här borde bli ett rätt snabbt stopp på vår resa, men i alla fall ett försök till lite bildning. Så fel jag hade, och det var inte dinosaurierna som drog i femåringen. Vi fastnade inne på människokroppen och framförallt det som hade med hjärnan att göra. Två och en halv timme slog vi ihjäl och Amanda var bra glad över att vi åkt till museet. Och jag med, det här passade tydligen alla så även om man reser med barn till London – är det här något som verkligen passar de flesta. Alla större museer är förresten gratis att gå in på i London, extra bra om man alltså inte har alltför stor peng att lägga.

Bredvid ligger The Science Museum, det ska vara ännu bättre, men det hoppade vi denna gång. Det kan vara väldigt lång kö till dessa museum, vi kom dit precis vid öppning och det var perfekt för det var nästan ingen kö och vi kom in direkt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s