Bokad resa till Malta igen…

Slagit ihjäl några timmar på jobbet – trivs så oerhört bra där och har mina kollegor i ryggen, de vet ju vilken problematik vi jobbar emot – tydligen är den här kommunens socialtjänst de enda i Sverige som inte jobbar enligt den norm och de mallar som socialstyrelsen anser att socialen ska jobba efter (det här är en av de fritidskommunpolitiker som jobbar på mitt jobb som talade om det för mig, personen är väl insatt i det här och säger också att socialtjänsten i kommunen är en av de mest kritiserade i Sverige så att de inte kan sitt jobb är uppenbart). Nåväl, det känns skönt att lite kändare kommunnamn är beredda att backa upp mig också och jag har nu fått ännu fler tankar om var jag ska höra av mig för att hävda min rätt. Nåväl, jag tänker faktiskt inte låta det här förstöra mitt liv mer än det har gjort – jag tänker inte låta dem köra över mig (återigen – ni som inte tror socialen gör fel har nog aldrig varit utsatta själva skulle jag tro, det är okej, man behöver inte veta bättre och det är inte ett brott att vara korkad heller) så jag tänker berätta betydligt positivare saker och låta det här ha sin gång med de anmälningar som nu är gjorda och troligen går min favör.

Har rensat på min facebook för att få bort folk som är energitjuvar, varför skulle jag ha kvar er?… Eller rensat och rensat, men jag känner lite att om man inte ens ids svara på ett mail när man själv snokar – då behöver man inte se mina statusuppdateringar heller. Det gäller några stycken. En del kommer jag sakna, andra inte. Hur som helst – ibland behöver man göra en rensning helt enkelt.

Just nu sitter jag med skolan medans barnen tar ett bad. Imorgon blir det anställningsintervju och dessutom ska Carl till läkaren. Hoppas få reda på vad det är som orsakar hans magproblem.

Så blir det väl även att boka en resa till Malta. Behöver verkligen komma iväg nu känner jag. Malta i december är ju mysigt tänker jag, med nyårsfirande där. Mannen kommer också hit och hjälper mig städa ut huset den 14 november. Det ska bli förbaskat skönt.

Hästliv Malta 383

båt1 solnedgång9 malta12 DSC_0625 evening3 evening5 evening1

Malta i december/januari är ju lika fantastiskt som resten av året. Ser fram emot att fly verkligheten, njuta av ett glas vin i solnedgången och få fokusera på att må bra helt enkelt. 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s