Fångade två möss i buren i morse…

…och nu är det faktiskt ganska tyst hemma, de har stört oss typ hela sommaren. Hur som helst, det gäller att ta tillfället i akt och lära barnen att visa respekt för djur (fram tills dess att de ska dödas för matens skull om man verkligen behöver det).

Barnen följde med ut i skogen i morse klockan 08 och mössen fick ett nytt hem (förhoppningsvis dröjer de innan de hittar tillbaka).

001 1 002 02

Älskar vädret som är just nu (även om jag hatar kylan). Bra fotograferings möjligheter och trädgården förser både mig och djuren i den med mat. Här en av mina vänner, koltrastungen, som kalasar på fallfrukt;

0

Och här ett axplock av det som finns bara 50 meter in i skogen;

01

Kan förresten konstatera att det värmer i hjärtat när de ringer från en grannkommun och säger; -Hej, vi har hört att du är bra på ditt jobb. Vi behöver anställa fler, vill du ha jobb?

Då vet man att man har rätt arbetskamrater och att man har en bra chef, för någonstans måste de ju fått mitt namn ifrån liksom. Och det är så himla tydligt hur man faktiskt växer när man har det bra på jobbet. Det är synd att jag inte kan ta ett liknande jobb utan under nuvarande omständigheter är hänvisad till socialbidrag av kommunen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s