Startar morgonen med att buren gjort sitt jobb…

Denna lille krabat blev fångad imorse. Nu är den långt ut i skogen och jag tror den trivs lite bättre där (en del säger att de kommer in igen – men då kommer också buren till lags igen och då får jag väl köra den till andra sidan älven eller något).

0

Bilen gick förresten nästan igenom besiktningen. Den har ett dåligt däck (det visste jag om, men jag böt inte till vinterdäck eftersom jag inte trodde den skulle gå igenom) och en lampa som är trasig (inget nytt heller) och sedan måste jag byta vindruta på den. Det fattade inte dem på glasmästeriet för stenskottet sitter inte över sikten, men så får det bli. Så på tisdag blir det urtbyte och nästa torsdag ska jag in för oljebyte och service och då kör opelverkstan även till besiktningen och kör igenom den en gång till. Sedan hoppas jag den rullar ett år till. Nu blir det upprop och föreläsning nummer ett för nästa kurs. Pluggeri pluggera plugga hela dan.

Ha det.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s