Sjukt trött…

…kom hem igår kväll, valde att sova på soffan hos mamma och köra barnen till förskolan i morse själv. Vet ni? Efter det som har hänt vill inte Carl längre gå till förskolan. Imorse fick jag stanna 20 minuter medans han var jätteledsen, förra måndagen var det samma sak. De andra dagarna går det något bättre (men faktum är att han är mer hysterisk när jag kör honom till förskolan än vad han är när jag kör honom till pappa). Grattis dagis och säters kommun – ni har nu, tack vare ert hanterande, lyckats få en liten kille som varit väldigt trygg på sin förskola innan att bli jätterädd för att gå till förskolan. Tack så mycket.

Hur som helst. sista dagarna på bokmässan var lika bra dem men nog var vi slitna igår kväll. Riktigt slitna. Jag lägger ut lite av de grejer jag köpte sedan, nu ska jag dock vänta in min tenta som kommer ut snart och försöka hinna städa lite. Over and out.

DSC_0502

För MENA-tidningens del blev det en fullträff, välbesökt monter och mycket kontakter för framtiden. Här besöks vi av Gazas mest intressanta artist Khaled Harara och en före detta följeslagare som var där med följeslagarprogrammet. 

DSC_0505

Nedan; Ship Of Gaza – aktivisten Charlie Andreasson i deras monter. 

DSC_0509

DSC_0514

Några av alla intressanta föreläsningar; Ovan om armeniens folkmord och varför inte riksdagen erkänner detta som just ett folkmord, och nedan visade följeslagarna upp sig och berättade om deras jobb i Palestina. 

DSC_0519

Nedan; Det bjöds på afgansk frukost till gårdagens frukostseminarium. Mycket gott och trevligt. 

0

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s