Allt förberett inför bokmässan…

Eller inte egentligen. Vet inte ens var jag ska göra av barnen, om jag ska vara helt ärlig. Var meningen att Daniel skulle ta dem men det händer ju inte nu, mormor får ta dem, fast hon inte egentligen orkar. Men men, med förskola (vilken jag har bytt från att höjt till skyarna till att känna förakt, ska titta på andra alternativ här så fort det blir lite lugn omkring mig), kyrkan (barnen går på körsång på torsdagar) och lek i parken ska det nog gå bra. Jag håller själv på att samla ihop mina foton till fotoutställningen. Kom och hälsa på oss på Menatidningen, internationella torget finns vi på.

0

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s