Nu struntar jag i allt jävulsskap och skit…

…för en dag och far på utbildning och klimatfrågor imorgon i Uppsala. Det ska bli mycket, mycket intressant. Idag har Amanda för övrigt varit hos sin kompis i Solvarbo medans jag och Carl varit hemma och myst och haft roligt. Nu är de hos mormor och jag förbereder mig för morgonens utbildning. Det ligger verkligen i tiden med vad jag läser inom internationella relationer nu också för med den globalisation som vi har kommer även ett stort ansvar att ta konsekvenserna med den, vilket till exempel är miljön. Det vi gör här i väst påverkar de fattiga länderna mer än vi tror och nästa stora flyktingvård beräknas bli just klimatflyktingar – vilket är vårt fel i allra högsta grad.

aaa

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s