Jag är trött och sliten…

Den senaste veckan har varit väldigt krävande rent energiskt för mig så ikväll har jag och barnen varit ute och plockat svamp och lekt i skogen, tagit det lugnt, haft myskväll med djur, chips, dricka, glass… Barnen är fortfarande vakna, vi behöver få sova ut lite imorgon tänker jag och just därför försöker jag hålla dem uppe lite längre. Det går bra så här långt och de leker med sina ponnyer och bilar uppe nu.

Att måendet kan ändras så snabbt – i tisdags morse var jag i kontakt med må bättre för att sätta upp ett träningsschema, Sedan kastades livet omkull. Det jag tycker är konstigt – jag har ryggen fri och det är mitt liv som blir förstört. Funderar definitivt på att ta barnen att flytta till Malta, jag är nog, helt enkelt, för rak och för osvensk för att bo här. I min värld är respekt och tillit något man förtjänar. I min värld är man rak mot varandra utan att såra. I min värld tar man upp saker med varandra. Så gör man inte överallt, allra minst i Sverige.

Nåväl. Imorgon är en annan dag. Kanske känns det värt att solen går upp igen, kanske inte. Amanda är inbokad för att leka hos en kompis och jag och Carl ska gå ut i skogen och plocka svamp och fotografera hösten. Hittade en riktig pärla idag, Kloster måste vara Dalarnas vackraste plats – det blir definitivt att ta med kameran dit och ta kort snart, Måste vara otroligt vackert där en höstdag om säg – en eller två veckor…

0

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s