Börjar få tillbaka hästintresset igen…

…Sakta men säkert. Var med och fotograferade lite hoppning igår. Pepita fick ta några skutt och det gick bra, hon är ju just igångsatt så hon ska väl inte hoppa så mycket egentligen, fick räcka med några små språng och jädrar vad lycklig hon blev. Nu åker Elin till varmare breddgrader så jag och barnen skrittar henne i ridhuset under ett par veckor.

DSC_0389 DSC_0400 DSC_0411 DSC_0412 DSC_0416 DSC_0423 DSC_0429

Och skolan krånglade. Skulle lämna in min essä som jag skrev efter seminariet igår, och det visade sig att jag var avreggad från kursen. Man måste dock ge högskolestudier en eloge – jag har aldrig haft problem att få tag i studierektorer eller kursadministratörer eller så – jag skickade ett mail igår kväll och kursansvarig ringde upp mig vid 22-tiden. Han ville bara bekräfta att det måste ha blivit något fel och att jag skulle hänvisa till honom om det blev problem att diskutera med dataansvarig på högskolan. Vilket det blev – för jag hade tydligen inte varit på uppropet. MEN jag har varit där. Jag fick bekräftat att uppropet var på första seminariet och där var jag med. Tragiskt. Hur som helst, tror att min kursansvarig ringde upp dem för sedan skickade de ett mail och skrev att de registrerat om mig. Vilken tur, annars hade jag stått utan pengar denna termin.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s