När man inte har mer att ge.

0

Möte med ridtravarförbundet idag. Har fått så oerhört mycket ut av att vara med i styrelsen de år jag har suttit där. Men, just nu är jag bara tom. Det har blivit en belastning och av olika anledningar vet jag att det här är det sista jag gör för förbundet. Jag kommer säkert att återkomma till varför det känns som det gör, men just nu nöjer jag mig med att det har varit tio fantastiskt roliga år, men nu får det nog räcka.

Hem åkte jag till Ängelsberg för att fika. Säger inte er så mycket, och inte mig heller. Åkte, för första gången, genom det brandområde som härjades i Västmanland förra året. Vilket otäckt landsskap. Det är möjligt att jag åker tillbaka för lite fotojobb senare i år, det fanns inte riktigt tid till det idag.

0 001 01

Nu ska jag förbereda en stipendieansökan. Sedan ska jag skriva en essä till skolan. Over and out.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s