Pepita i kameran…

Passade på att ta lite bra bilder på Pepita idag. Här kommer några; DSC_0346 DSC_0347 DSC_0350 DSC_0352 DSC_0354 DSC_0362 DSC_0369 DSC_0381 DSC_0383 DSC_0385

Jag älskar den här hästen verkligen, men hon behöver mer än jag kan ge. Det är så pass dyrt att ha häst att man ska kunna njuta tillsammans. Jag och Pepita tycker om varandra men hon vill jobba, helst varje dag, och det kan inte jag ge henne. Hon har en medryttare som heter Elin som kan ge henne det och fungerar det mellan dem så får hon ta över henne. Jag vill gärna ha häst, men just nu reser jag så mycket att det inte är värt det. En ponny som kan gå ut i skogen lite när det passar med barnen hade varit perfekt.

Det är ett så himla bra ställe hästen står på,  ridhus, fina ridvägar, bra folk det lilla jag sett av dem. Skulle vara perfekt för barnen att ha en ponny att lufsa runt på faktiskt och lära sig rida på.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s