Första seminariet

I internationella relationer och jag är glad att jag valde campuskursen för jag har fantastiska kursare även om de flesta är yngre än mig. Vi har idag diskuterat olika teorier om globalisering och om isis kan räknas som stat bland mycket annat. Ska kasta mig över skrivuppgiften I helgen.

Annars har jag just storhandlat och lovat barnen hamburgare efter det. Har köpt nya skor till manda då de andra har släppt båda sulorna och dessutom har kardborre bandet där man sätter fast dem gått av, och detta efter bara en månad.  Försökte byta, men det var tydligen normalt slitage??? Tvivlar starkt på det. Skorna var relativt dyra också så lite irriterad är jag….

Ikväll tänker jag äta tapas. Har köpt massor av gott att äta. 

image

image

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s