Malta dag 1 denna gång…

Så här kommer lite andra bilder från Malta denna gång. Malta levererade som alltid och levererade denna gång en luftfuktighet på 86% och strålande sol. Det är svårt att beskriva hur blött det blir när det är den luftfuktigheten, men det rinner från en kan jag lova. Planet kommer fram vid sjutiden på kvällen från Skavsta, resan gick okej men med en del turbulens. Jag hatar turbulens och jag hatar att flyga. Usch.

Vi drog ut direkt och A bjöd mig på middag på Peppis, ett standardstrandhak med bra mat. Sedan var det fiest i Sliema och vi gick ner till stranden och drack några glas vin och tittade på fyrverkerier. En fin kväll. Fick dock gå hem till lägenheten som ligger i Msida och där sa mina fötter ifrån något alldeles. Note to self; Inte nya skor när du ska gå runt halva malta nästa gång. Slutade med att jag gick barfota.

Nåväl, lite bilder från kvällen;

DSC_0012 DSC_0021 DSC_0025 DSC_0032 DSC_0052 DSC_0061 DSC_0063 DSC_0072 DSC_0082 DSC_0091 DSC_0095 DSC_0113

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s