Öppnar bloggen igen idag…

Kanske har skakat av de värsta bitterfittorna i alla fall.

Från det ena till det andra. Är så himla roligt när man hittar fynd på loppis. Eftersom jag spar på lite gamla bokserier och så brukar jag gå igenom de loppisar liten snabbt där jag vet att böckerna är billiga (gratis eller max en femma styck) när jag är i Borlänge. Förra veckan var inget undantag.

Hittade en del som jag faktiskt har nytta av. DSC_0001

En glaslampa för fem kronor. Har länge letat efter en nattlampa – här hittade jag den perfekta till barnen då ett allmänt tema hemma just nu är smådjuren.

DSC_0002 DSC_0004

Två fina printade tavlor av konstnären Ruane Manning som gjort fantastiska bilder världen över. Dessa kostade också en femma styck och ska hänga på den vägg med hästtavlor som kommer att sättas upp i nya huset. 

DSC_0007 DSC_0008

Alltid lika glad när jag springer på en bok av Dick Francis som jag inte mött 🙂 En krona styck, passade på att köpa en film (som blev både tvåan och trean) för en tia också. Amanda och Carl älskar Arthur och Minimojerna.

DSC_0009 DSC_0010

En av de bokserier jag försöker få komplett till Amandas bibliotek. De andra är Svarta Hingsten, Fullblodsserien och Silverserien. Böcker som verkligen färgat min egen uppväxt när det kommer till hästar.

DSC_0012

Idag ska jag göra färdigt min tenta, jag hoppas verkligen jag får in den. Återkommer senare.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s