Varit ute på en promenad…

önskade att jag hade haft mer tid och möjlighet under den här sommaren att ta kameran med ut i naturen och fota lite. Tyvärr så blev det inte så mycket som jag hade tänkt, räknade ut att jag de senaste fyra veckorna haft tre kvällar lediga och färre dagar. Får bli nästa sommar kanske. Sommaren är ju inte slut än men på söndag kommer barnen hem och sedan börjar skolan.

Imorgon ska jag försöka ta mig ut i naturen innan mötet med asylrättskommittén 🙂

01 002 02 003 03

Sverige kan vara fantastiskt vackert i solnedgången 🙂

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s