Bokat och klart…

Då har vi bokat en resa till London, det blir en riktig tjejresa, jag och tösen åker till den stora staden den 6-9 december. Var så länge sedan jag var där och det ska bli så himla roligt att åka dit igen.

Ska planera in Hemleys, Disney, Harrods, jultomten, julmarknaden och vetenskapsmuseet, förmodligen åker vi till towern och kollar på kronjuvelerna och matar fåglarna i St James Park. Som sagt, tror vi kommer få några jättemysiga dagar tillsammans…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s