Så.Jävla.Kallt.

Varit iväg och shoppat, tröjor, skor, byxor, jackor. U name it. Nu är vi rustade för vintern.

Regnat idag också, hatar det. Ikväll har jag tänt en brasa i spisen och sitter med varm tröja och långkallingar. Sommaren liksom regnade bort totalt det här året. Och sedan undrar människor varför man inte gillar Sverige liksom. Nä, jag är fortfarande ölika rotlös som förra sommaren när jag kom hem från Malta. Trots att jag har ett väldigt fint liv just nu, jag pluggar exakt det jag vill, har ett mysigt hus, ett jobb jag verkligen trivs med, så kommer jag aldrig förlika mig med tanken att bo i Sverige – det måste få vara så, även om människor tittar snett på en när man säger det. Ni vet, det där med volvo, villa och vovve ger mig bara ångest och jag har aldrig sett det som något eftersträvbart.

Nåväl, säga vad man vill, men regniga och kalla sommarkväll som väl snarare skulle betraktas som höst sett ur bindepraktikan passar utmärkt för pyssel. Ikväll ska jag börja försöka sammanfatta ungarnas första tre år i ett fotoalbum var på 20 sidor. Har dragit ut flera sidor fotografier så nu jädrar ska det göras. Blir så lätt att man låter bilderna bara ligga. Först tänkte jag göra ett per år med barnen, men jag insåg att det blir ganska svårt, så nu är det uppdelat 2012-2013 före Malta – Malta – 2013 efter Malta och 2014 och så 2015. Jag gör precis samma album till båda barnen, sedan får farmor och mormor i julklapp (jag förutsätter att de tas om hand där), på det sättet kommer båda barnen ha ett i framtiden och jag behöver inte tänka på att göra en massa bilder till farmor och mormor heller.

För övrigt passar mörka kvällar bra för att ha egentid och tjejkväll. Det är precis vad jag har just nu. Ansiktsmask med honung, en cider och ett varmt bad blir det snart. Kvaltétstid när man är ensam helt enkelt.

Jag är dock tacksam att barnen fick lite sol i Grekland, en vecka på deras vistelse kvar och de verkar ha det jätteroligt och njuta. Härligt. Själv blir det i alla fall en resa till Malta, slutet av augusti ett par dagar innan skolan börjar. Och sedan ska jag och Amanda komma iväg till London. Det bara är så. (fotot stulet av farmor pia).

01

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s