Petstudio…

Ok, roddar runt skola, krönikor och fantastic four på sexan samtidigt ikväll. Imorgon blir det en paus från all stress med detta och jobb istället. Har ikväll tagit lite profilkort på djuren, tycker det är jättekul med porträttfoto även om jag inte är så bra på det. Tror det får bli att sätta upp en riktig smådjursstudio i framtiden. Ska sägas att marsvinen blev väldigt förnärmade när det flyttade in en kanin i huset. Man ska inte ha marsvin och kaniner ihop, men de får i alla fall vänja sig lite med att se varandra på avstånd och dessutom fick de prata lite med varandra. Här är några av bilderna;

01 002 003 03

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s