Sov gott älskade Sven…

Våra marsvin har blivit älskade familjemedlemmar. Idag har fina Sven dock somnat in. Jag skypade med Amanda och Carl på morgonen, de frågade om de kunde få se sina marsvin, jag tog upp dem och visade och sedan satte jag ner dem. Fem minuter senare dog Sven.

Jag gråter, känns patetiskt att gråta över en gnagare men dessa små charmbollar är för oss väldigt nära till hjärtat. Jag vet inte ens vad som hände, han kanske blev så rädd att hjärtat stannade? Samtidigt tar jag upp och pysslar med dem varje dag. De är vana att bli ompysslade.

Nu är han död dock.

Sov gott lille Sven. Din tid blev allt för kort hos oss 😦

01 02 03 04 001 03 002

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s