Min karriär som personlig assistent…

…blev kort. Kanske alldeles för kort, då min brukare avled idag. Det kommer ju i tidningen och lär ju inte gå under sekretesslag då många i kommunen känner igen brukaren, med tanke på liten kommun och att vi ofta varit ute.. Tråkigt naturligtvis. Jag tycker inte om döden, har otroligt svårt för den. Jag önskar att jag kunde ha en mer naturlig inställning till den, men det kan jag inte. Nåväl. Livet går vidare för oss som är kvar. Jag hade nattpasset i natt och jag är ändå tacksam för att hen inte somnade in med mig i natt utan i morse då två av de assistenter som jobbat i flera år med henom fick vara med förutom hens närmaste.. Tryggt för hen och tryggt för familjen.

Jag hatar ordet hen också för övrigt men behöver inte gå in vidare känner jag på kön, det är helt ointressant i diskusskionen.

Så nu är det ett gäng arbetslösa här. Jag har ju dock möjligheten nu att helt koncentrera mig på mitt jobb inom socialsektorn i samma kommun med flyktingar och det är ju något jag verkligen brinner för. Har varit lite pusslande senaste veckorna för att få ihop scheman på båda jobben med barnvakter och förskola och så, att nu bara stå med ett jobb kvar känns ändå skönt för jag har varit slut den senaste månaden av allt jobb och nu lugnar det ner sig lite.

Annars inte hänt mycket de senaste dagarna. Barnen har lämnat mig, på sommarlov i Karlshamn, så ikväll tog jag upp löpningen igen. Sprang fyra kilometer ungefär, ska erkännas att jag fuskade lite genom att powerwalka uppför några backar men jobbade på i rätt hög arbetspuls hela tiden och det var en god feeling när jag kom hem. Det och att midjemåttet minskat SEX 6! cm under dessa fasteveckor gör att jag har gott hopp om att vara i hyfsad form om en månad. Hade ett antal kossor som följde min löpning också. Kul med publik. Jag hoppas jag kan hålla i det här nu.

Ingen bild idag, ska sova och imorgon är det jobb som gäller igen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s