Äter du sniglar?

Nä. Inte jag heller. Har aldrig provat och kommer säkert aldrig att göra det heller. Men om Du äter – så får du gärna komma hem och plocka hos mig. Har ungefär sisådär sex miljoner sniglar på tomten och har också fått bestämt av en som vet att det faktiskt är vinbergssnäckor – som de franska munkarna odlade för att äta.

JAG har inte odlat dem kan jag säga. Det spelar ingen roll. Det finns miljoner av dem. Många som är större än golfbollar. En bekant som bor söderut har faktiskt lyckats sälja till en restaurang, 30 kronor kilot. Jag bor dock inte så nära en fransk restaurang att jag kan göra det. Skulle nog ha svårt att vilja också även om jag tycker det är sjukt obehagligt att gå ut så det är svårt att trampa på någon.

De  har otroligt vackra skal, de flesta är vita. Men de behöver väl inte göra flera barn??? Äter du sniglar får du gärna komma hit och plocka 😛 Gratis.

01

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s