Alla dessa gnällspikar…

Godmorgon. Jag vet. Klockan är 14. Men faktum är att jag just klivit upp, har börjat natttjänsten och nu har jag laddat på för nattens tjänst med keso, blåbär, ägg, kaviar och hårt bröd. Och vatten. Borta är läsken ( 😦 ), chokladen, godiset. Nu ska jag helt enkelt gå ner i vikt. Självklart SKA det gå.

Nåväl. Hoppas kunna skriva ett längre inlägg imorgon. Nu ska barnen hämtas och köras till mamma, sedan ska jag försöka vila lite till.

01

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s