På Sahlins strutsfarm…

Tidigt iväg imorse och till strutsfarmen som hade öppet hus. Där var det också kaninutställning och dessutom kunde man få se en massa andra djur så som alpackor och strutsar i alla storlekar. En helt okej förmiddag faktiskt. Sedan iväg på Wiltons kalas, den här gången tog jag i alla fall rätt på kalastid. Barnen har haft roligt.

Nu står en pasta med köttbullar på spisen och ikväll blir det blåbärspaj och vaniljsås! Sen får vi se vad som händer. Jag är sjukt sjukt sjukt trött just nu, tror jag är allergisk jag också. Mitt trötthet bekräftades av att jag torrkört vatten på spisen i en timme på högsta grader. Tack och lov kom jag på det nu när det började lukta bränt. Hade varit lite svårt att förklara ett nerbränt hus… 😛

struts1 struts2 struts3 struts4 struts5 struts6 struts7 struts8 struts9

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s