De godaste rätterna…

blir till av misstagen man gör. För det kräver sin kvinna att skriva tenta, frosta av frysen och laga mat samtidigt som man försöker hålla reda på två hispiga barn. Något jag inte har klarat av har det visat sig. Jag trodde att jag missade maten totalt – trots det – jädrar vad gott det blev.

Kycklingfileer som jag lade i en marinad av paprikakrydda och olivolja, in i ugnen, på med ris och på med sås. Där tänkte jag sluta. Dock blev såsen så god att jag gjorde gryta av det. Kan rekommendera det, lättare att få barnen att äta. Såsen gjorde jag på redning av mjölk och mjöl, i med en vegetarisk buljongtärning och kryddade med basilika och dill. Riset kryddade jag med curry. Skar upp allt , inklusive de dagliga grönsakerna, idag blev det squash, tomat och sparris, i en form och in i ugnen. Det blev riktigt bra.

001 002

I övrigt är det så otroligt mycket plugg nu, och jobb, hinner inte med mig själv än mindre med att blogga. Imorgon hoppas jag dock kunna bjuda på ett riktigt bra fotoinlägg, vi ska på cirkus imorgon. Barnen längtar verkligen, och jag med. Har inte varit på Brazil Jack sedan jag var sex år gammal. Tjingaling.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s