Känner mig som världens sämsta fortfarande…

Oj vad barnens kompis var besviken när jag sa förlåt till honom idag och förklarade läget varför de inte kom på hans kalas :-(. Hoppas i alla fall hans presenter, som han såklart får ändå, ger lite plåster på såren och att de kan leka ihop hemma någon dag framöver även om det inte blir samma sak. Jag vet ju själv hur mycket man fixar och ordnar med kalas och så, så dyker folk inte upp… Usch vad jag hatar mig själv för det. Samtidigt kan jag känna lite, senast jag mötte mamman sa jag att vi ses på kalaset. Hade det varit jag hade jag nog mfunderat om de i så fall hade glömt bort och skickat ett sms för att kolla. Nu är det ju försent. Men bara FAN. Vad ledsen jag är.

Idag blir det en vända till Säter, handla lite och nya möten. Wish me luck.

DSC_0952

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s