Känner mig som världens sämsta mamma…

…för naturligtvis var inte kalaset idag. Det var igår. Usch vad jag känner mig elak mot både Amanda och Carl och Tobias och hans familj som jag faktiskt tycker är väldigt schyssta. Hua… Kommer dröja innan den här ångesten att ha tagit fel dag har lagt sig. Men jag har alltid varit inne på att det var den tionde, och inte den nionde, som det skulle vara. Även i min kalender, som jag fyllde i direkt efter jag fått lappen, står det den tionde. Fan, fan, fan.

”Det gör ingenting mamma, vi ger presenterna ändå och säger att vi tog fel på dag” sa Amanda och får det att låta som den enklaste grejen i världen. Men ändå. Vet ju hur orolig jag var att ingen skulle komma och så gör jag samma sak själv :-(. Nåväl, igår hade varit svårare för då var det ju pappahelg, men nästa gång kollar jag nog lapparna två gånger extra innan jag skriver i kalendern.

Istället åkte vi till Pyssling. Amanda både travade och skrittade, tror det är dags att rida lite mer regelbundet för henne nu. Carl tyckte ju det var skittråkigt som vanligt. Svårt att vara ensam när den ena vill rida och den andra inte.

Lite kort från dagens hästar;

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

Sedan blev det fiskbullar och potatis till barnen. Det räckte dock inte till mig så för mig blev det lite ugnsgrillade grönsaker i vitlökscremefraische. Men det duger ju långt det också. Nu lyssnar vi på Bamses sagor medan vi äter godis och wienerbröd så det blev en bra dag i alla fall. 15

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s