Ingen kaninbur…

men väl ett par böcker med förklaring och tolkning av de heliga texter vi håller på med nu vilket ju är helt toppen för det är ju just den tentan jag sitter med här och nu.  Blev att köpa dessa böcker, tror de kan hjälpa mig en hel del faktiskt i den här kursen. Jag har ju lite tidsnöd på mig också, vi håller ju på även med menas medier samtidigt, en kurs jag absolut inte vill missa inlämningen på. Mycket att göra med andra ord.

02

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s