Pappahelg igen…

…för min del betyder det att jag stänger in mig med böcker och föreläsningarna på datorn och äter godis, nudlar och dricker energydryck. Faktum är att jag idag faktiskt har ätit bra för att vara pluggmat.

Studentgourmémati

Spagetti efter behov

En pressad vitlöksklyfta

Två matskedar creme fraishe (funkar med vitlökssmak, ta då bort vitlöksklyftan

En tomat

En avocado

Nässelpulver, basilika, paprikapulver samt en vegetarisk buljongtärning.

Koka spaghettin med kryddorna och buljongtärningen. Hacka tomaten och lägg i den 3 minuter innan spagettin är färdig. Häll bort vattnet i ett durkslag. Gröp ur avocadon och häll i den i spagettin, lägg i vitlöken och cremefraischen och blanda runt. 

01

Nu ska jag återgå till mina studier. Det är den där religionskursen jag måste få färdigt. Det är visserligen intressant, men ack så sövande. Tjingaling.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s