Stressad och sliten…

Inser att jag har lite för mycket projekt på gång men kan inte välja vad jag ska välja bort. Skolan är ju såklart ett måste, och den är tuff just nu. Sitter med delkurserna om fördjupningen av religion och mellanösterns media just nu. Intressant, men otroligt svårt. Föreläsningar på fackengelska. Tentan likaså. Hua.

Sedan har jag flera projekt, integrationsprojekt både här och på Malta. Eller, mångfaldsprojekt som jag tror är ett bättre ordval för just dessa projekt. Där ingår en kurs jag håller på att jobba fram i sammarbete med en skola, en svenskakurs i sammarbete med asylkommittén här och sist men inte minst, en sportskola för att främja framtida talanger som inte skulle få en chans annars.

Det är en del som hänt de senaste dagarna. Carl har varit in till läkaren. Förutom blåtiran han fick (som blev ganska bra inom ett par dagar) så föll han bakåt när han var hos mormor och slog i huvudet så han fick ett rejält jack. Det blev transport in till Falun men de limmade honom bara. Idag mår han fint. Vi ska på cirkus i veckan och det ser han fram emot.

Jag har faktiskt haft ganska tur i veckan. Vunnit biljetter till cirkus, vuinnit ett presentkort på mat för 200 och vunnit lördagsgodis för 200 kronor. Haribopåsar. Det blir många haribopåsar det 🙂 Helgen är räddad och mat är ju toppen att få presentkort på. Har kommande vecka helt fullbokad faktiskt, så nu är det nog dags att jag sover. God natt.

DSC_1291

Gammalt kort på Carl när han slog i huvudet när han nästan var två år 🙂

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s