Nu är det vår dessutom!

Rent generellt trivs jag väldigt bra där jag bor nu, och jag tror även barnen gör det också. Visst finns det mörka orosmoln på himlen, men det kommer det ju alltid att göra. Idag har det varit en sådan där underbar försommardag nästan. Okej, lite kallt för att kalla det försommar, men en fin vårdag i alla fall. Spenderade den hemma hela dagen med barnen, har varit på leplatsen ett par timmar, ätit lasagne och myst i trädgården. Det är de små sakerna som gör det.

01 02 03 04 05

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s