Baconsås med brie, blomkål och färska kryddor.

Vi är så otroligt trötta här idag. Upp tidigt imorse, halv sex (för vår del är det tidigt). Barnen till dagis vid öppning kvart över sex, jag till jobb, hem. Båda barnen somnade en stund i bilen på väg hem, det säger det mesta, de sover aldrig annars, speciellt inte Amanda, hon sover aldrig i bilen.

Tänkte åka på brasan ikväll i Gustafs, men, vi orkade inte. Eller, jag orkade inte. Barnen hade nog somnat i bilen och blivit pigga. Inte jag. Regnet öser ner dessutom. Istället avnjöt vi en fantastisk god pastasås kryddad med nässelpulver från skogen intill och vår egna krasse och sedan myste vi ner oss för en film. My Little Pony närmare bestämt. Sååå bra. Eller ja… Om man är fem år i alla fall.

Jobbet går bra tycker jag, är en hel del att sätta sig in i så det är mycket för huvudet och långa pass, 15 timmar. Fördelen med dessa pass är ju att man kan umgås med sina barn och plugga och hinna med ett liv också. Dessutom är företaget rätt generöst, de betalar gymkort och halva priset för personlig tränare. Nu finns liksom ingen återvändo, så nu har jag bokat tio pass för personlig tränare. Nu jäklar ska magen bort. Först ska jag dock sova. God Natt.

01

Bacon och Briesås (Två personer)

Fem cocktailtomater

Blomkål

Abourgine

3 champinjoner

Ett paket bacon 

vitpeppar efter behag

1 matsked nässelpulver

Krasse efter behag

3 dl grädde

1 matsked creme fraishe franska örter

Brie efter behag (jag slösar rejält 😉 )

Stek upp blomkål, bacon och svamp, peppra. På med grädden och cremefraishen, i med abourgine och delade tomater. Puttra på låg värme och lägg i uppskurna bitar av brie. I med krassen, blanda i nässelpulvret. Tar ca 15 minuter sammanlagt. Voila. 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s