Att trotsa sin rädsla…

Eller snarare, att inte projektera den över på barnen, är ibland lättare sagt än gjort. Det finns två saker som jag är riktigt rädd för, och som ingen kan hjälpa mig med. Tandläkare – och spindlar.

Idag kröp det en stor, hårig spindel på golvet. Kallsvetten rann och jag funderade på hur jag lättast skulle döda den. Dock, båda barnen stod bredvid och då går det ju inte att projektera sin egen fobi på dem, man vill ju inte det… Så, jag funderade om jag skulle låta den vara, de flesta spindlar försvinner ju spårlöst, men det kändes ju ändå inte så kul med en spindel i samma rum som jag ska sitta i ikväll. Det slutade med att jag trots en grav ångest fick ta ett glas, slänga över, ett papper under och gå de otroligt långa och många stegen till ytterdörren med en spindel i handen och släppa ut den. Allt ivrigt påhejad av två barn. Slutet gott och allting gott – även för spindeln den här gången.

DSC_0641

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s