Barnen lämnade…

och själv blir det att sova en timme innan jag gör mitt första jobbpass. Jag är lite nervös men tror det kommer gå bra. Mormor hämtar barnen på förskolan och de sover där i natt, själv slutar jag vid 23 och tänkte städa en timme – utan barn – när jag kommer hem. Imorgon är det spännande grejer på gång då jag har möte med equmeniakyrkan om några flyktingprojekt som ska drivas igång i höst.

Hur som helst. Var på förskolan igår och hade samtal om Carl och Amanda. De tycker så mycket om sin förskola och har kommit så bra in i gruppen.

Som vi misstänkte är Carl lite introvert, han leker mycket själv även om han gärna leker med andra också. Amanda är tvärtom men hon är extrovert istället och väldigt bestämmande. Det är ett gäng på fyra tjejer som alla har lite bestämda åsikter i gänget så det kan bli gräl ibland så pedagogerna får gå in och styra upp, men oftast fungerar de bra ihop. Allt var väl ungefär som vi misstänkte. Det är väl Carls ögon jag själv är orolig över, han kan helt enkelt inte skilja på rött och grönt. Det är ju egentligen inget farligt, men kan bli problem vid till exempel stoppljus i framtiden. Synen är ju en annan sak, förhoppningsvis får vi snart komma in och kolla den igen. Nåväl, vi ska fortsätta att leka med rött och grönt för att ta reda på om han är färgblind eller om han kanske inte vet vilken av färgerna som är vilken (vilket ju är konstigt, för han kan ju alla andra färger), så får vi se sedan.

Underbart väder idag så egentligen borde jag ta en kaffe och göra det jag ska, plocka nässlor för te, plantera upp mina kryddor (har fått kryddorna från den ekologiska sidan jag länkade till, ska bli riktigt spännande att så dessa), men jag har sovit så fruktansvärt dåligt i natt så jag ska lägga mig en timme istället. Tjingaling.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s