Inget sofistikerat inlägg ikväll heller…

För trött. Barnen har kommit hem från att ha varit i Örebro, så vi har målat på kvällen. Det blev en hit. Kul. Har fyndat massa fina kläder på en barnloppis också – skulle ju sälja men så blev det inte. Kul att fynda istället 🙂 Fyndade dessutom en jättefin kameraväska för en 50lapp, jag behövde verkligen ha en rejäl. Imorgon blir det dock plugg. Hela långa dagen, och sedan ska vi gå på utvecklingssamtal.

Har fått tid till logopeden för Carl nu, så hoppas vi det kommer en synundersökning till också. Tränade idag när han målade på grön och röd, men han tog fel hela tiden, så jag tror han mycket väl kan vara färgblind. Behöver få komma in och kolla det känner jag.

01 03 02

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s