I Härnösand…

Vi är inte så många den här gången, fyra elever. Resten hade fått förhinder. Jag förstår dem faktiskt eftersom den stora resan har varit och vi är så missnöjda med utbildningen. Dagen har dock varit givande måste jag säga och jag tror det blir en riktigt bra dag imorgon också med mycket genus.

Har softat i det fina vädret tillsammans med Andreas, Wille och Lovisa ikväll. Vi var ut till havsbadet. Ingen badade dock… Ganska fint och ganska trevligt i en timme. Nu är det nog dags att knyta sig. Jag har massor med skola att göra. Egentligen. Men jag orkar inte.

skola

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s