Tips för globetrotters…

…som dessutom gärna tar en tur på hästryggen. Jag har startat en grupp på facebook för alla de som liksom jag vill ut och rida när jag kommer utomlands och träffa hästfolk och hästar från olika länder.

Du hittar den här.

Jag hoppas den kan bli aktiv för jag tror vi är ganska många faktiskt som älskar hästar och gärna tar en tur. Själv hoppas jag som sagt på Newmarket ganska snart, men nu började A prata om att vi är bjudna till Slovakien och hans bror, så det blir kanske en tur dit också. Gå gärna med i gruppen.

1978427_1562970123992425_7832482016518918777_o

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s