Kyrkberget har loppis den 25 april

I samband med att Stora Skedvi dessutom har marknad. Jag har rensat upp alla ungarnas kläder, de som jag har själv, och kommer att sälja för mellan 10-50 spänn per plagg beroende på skick och märke. Självklart kan du som är nära vän höra av dig om du behöver något innan, men annars går det på försäljning…

Det gör ont, för det är otroligt fina kläder, många till och med helt oanvända. Men vad ska man göra då? Jag har ju inte plats och fler barn lär det inte bli, och OM det blir det, tja, då får vi väl köpa nytt. Annars tar ju råttorna det, så det blir ju dåligt om det ligger kvar här.

Jag har ju inte haft råd att spara så mycket till barnen, och kan dessutom inte spara, för barnens pengar räknas med som tillgångar när man till exempel ansöker om bostadsbidrag och så, oavsett om det är låsta pengar. Visst tycker jag att alla ska ha chans att spara till sina barn, men verkligheten ser inte så ut. Jag är dock oerhört tacksam att mina barn har en mormor som sparar till dem. Det blir inte mycket men är i alla fall runt 30.000 nu. Med bra avkastning kanske det kan bli runt 60-75 var när de är 20 och 21 och får pengarna. Kontot kommer vara stängt tills dess och det står klart och tydligt att det är barnens enskilda egendom i testamentet. Och det är skönt att veta att de i alla fall kommer att ha lite pengar, framförallt om jag skulle dö i förtid. Hur som helst. Alla pengar som blir av loppisförsäljningen kommer att gå till barnens konto så kom gärna förbi, kolla och drick kaffe. Loppisen är öppen 09-14 och det är ett flertal gårdar på kyrkberget som är med. Jag har inte orkat tagit kort på allt, och mer kommer med säkerhet att komma ut, men här är i alla fall lite;

kläder1 kläder2 kläder3 kläder4 kläder5Märkerna är mest Kappahl, HM och Lindex men även lite blåbär och lingon, Pop, Gap, Polo, Reima, Adidas, Puma, Hello Kitty, Bamse… Har en del vinterkläder också men inser ju att det inte är säsong för dem….

Ja, ja. Lugn dag annars. Fick klart mitt utkast till kommande uppsats i tid, nu ska jag sova, imorgon är nästa skoluppgift. Jisses, vad jag ligger efter. Men så är det när man är lat. Har lagt pussel med barnen och botaniserat bland böcker i förrådet. Älskar dessa böcker, är i valet och kvalet att behålla dem till barnen men annars ryker även de på loppisen.

000 00Over and out. God Natt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s