Vi kunde inte vänta…

…köpte lite kryddor idag som vi sådde, så vi hinner misslyckas en gång innan det är dags att så på riktigt, och till slut blev det krasse (i en egen skål, för att barnen ska ha något som växer snabbt), persilja, gräslök, timjan och dill som vi testar med. Får se hur det går :-). Barnen var i alla fall intresserade av hela processen och nu går de dit med jämna mellanrum och kolla om det har växt nåt. Det har det naturligtvis inte, menmen, tålamodet och trägen vinner. Vi får väl se om något kommer upp. Köpte rädisa, morötter och sallad också, men väntar tills frostnätterna är över med att sätta ut dessa.

En bra dag, en kul grej att göra med sina barn. Gud vad jag ändrat mig sedan jag fick lite mer lugn och ro i mitt liv. Innan var det så viktigt att visa upp materiella ting, idag skulle nog både jag och barnen må bra av att bo i skogsvagn och leva av vad naturen ger. Istället för som det var innan, att man var med i grupper som handlade om journalistik, resor och hästar, och ibland spelsidor, finns nu odling, pyssel med barn, lev naturligt och liknande sidor bland de som man läser igenom inläggen för varje dag.

Var på en anställningsintervju idag, och hr-tjejen frågade, ”är du rotad nu?”. Ja, faktiskt, jag trivs något otroligt här, jag ser ju att istället för att äta ute varje dag och ha kostnader på 15000 i mat per månad, går det att leva på BRA mat på hela familjen för en nolla mindre och spara de andra (i mitt fall betala av men ändå :-P) varje månad. Alkohol förtärs inte med mer än ett par – tre öl i månaden, och då vid olika tillfällen. Skönt för både mig och barnen, det är helt enkelt så att vi lever väldigt tillfreds just nu.

Anställningsintervjun gick nog ok tror jag, ska till en andra intervju på fredag. Håll tummarna.

odling1 odling2 odling3 odling4

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s