Tröttnat på facebook.

Tror faktiskt jag kommer ta några facebookfria dagar, kanske veckor. Ni får följa mig här ett tag istället. Jag hinner inte med facebook helt enkelt och har börjat tröttna lite på det. Har ju en hel del plugg att göra nu och faktum är att jag blir jäkligt trött på en del folk också på sajten, framförallt andras vänner 😉

Idag blir det att åka till mamma och sedan blir det att lämna barnen hos Daniel och sedan ska vi jobba i trädgården och byta lite däck och så där. En öl blir det också. Det är så fint väder nu så jag tar gärna en kall öl och njuter av vädret på kvällarna. Tog en igår och det lär nog bli en till idag. Att sitta ute på verandan och njuta av vädret på kvällen med musik och en öl när barnen gått och lagt sig ger fantastisk ro.

lekparkshäng säppo säppo2

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s