Tagit några dagars bloggpaus…

…och fler blir det nog. Eller kanske i alla fall. Hade tänkt skriva ett inlägg ikväll om vikten att ta vara på varandra, men jag orkar faktiskt inte.

Jag nöjer mig med att konstatera att när det är tid att gå, så är det. Tänder ett ljus ikväll för en tjej som är en före detta väldigt god bekant även om vi inte umgåtts alls de senaste två åren. Livet är så orättvist. Vila i frid min vän, facebook blir onekligen bra mycket fattigare utan dig. Mina tankar är hos din familj och dina barn ikväll.

ängel

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s