Döda Havet är awesome!

Jag skrev i ett annat inlägg att jag hört att Döda Havet skulle vara överskattat. Jag tar tillbaka det. Det var helt awesome att ligga och flyta som en badboll i vattnet. Sedan smorde vi in oss i leran som ska vara så bra. Men jäklar vad vattnet smakade illa, det går liksom inte att beskriva hur salt det är utan det måste upplevas på plats.

Hur som helst. Vi hade en fantastisk dag. Vi hyrde en bil med chaufför och drog iväg. Först red vi en timme (nåja, jag stod för fotograferandet), sedan åkte vi linbana över gamla Jericho (världens äldsta stad, 5000 år gammal, minst) upp till ett berg, njöt av en fantastisk utsikt och tog en drink av färskpressade granatäpplen, sedan åkte vi till Döda Havet.

Jag är så trött nu, så jag låter bilderna tala för sig själva. Kan dock rekommendera alla som gillar hästar att åka ut till The Holy Land Equestrian Center, trevliga människor, gästvänliga, schyssta och jättesnälla hästar. Jag tror dessa hästar har det riktigt bra här för att vara här faktiskt och kan rekommendera alla att hyra in sig på en ridtur.

Nåväl. En bra dag som sagt. Ibland är det bara skönt att få komma iväg och känna sig som en turist och faktiskt få ta det lugnt och kunna ta av sig på kroppen och ingen stirrar på en, även om jag i övrigt älskar kulturen som Palestina medför.

död2 död3 död7 död8 död9 död11död10död1död4död6död5lera2lera

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s