Hur kan det ens vara möjligt???

Israel, 10 meter bort om man tittar på muren, ställer om sin klocka i natt (natten till fredag) klockan 02-03. Palestina, inklusive Gaza som ligger på andra sidan Israel, ställer om sin klocka natten mot lördag klockan 00-01. Resten av världen typ (nåja) stället om klockan natten mot söndag.

WHY????!!!

Hur som helst. Idag blir en pluggdag för universitetet (tror jag), träffa två journalister som finns på plats från BBC och Al Jazeera, lite shopping och allmänt hängande. Imorgon blir det att fotografera en demonstration som det ska skrivas om i MENA. Det demonstreras för en familj som bott i Gamla Staden i Jerusalem i hela sitt liv men som nu blir utkörda för att bosättare vill bosätta sig i just deras hem. Sådant är fan viktigt för omvärlden att bevaka tycker jag. Lördag har vi bokat in röda havet och ytterligare ett besök på ridcentret, inte säker på att jag kommer att rida än dock då jag behöver bättre bilder för ett reportage, får väl se dock hur och om vi kommer dit. Söndag pratas det om Hebron. Vi får se. Det blir nog bra 🙂

jerusalem8

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s