Den fantastisk vackra muren…

Israel har byggt en 70 mil lång mur på gränsen mot Palestina. Den ligger på palestinsk mark och strider därför mot internationella lagar. Det spelar ingen roll, kommer ni till Palestina så ta gärna och titta på de vackra hantverk, nya varje dag, som finns på murens insida med hopp om frihet (vad klyschigt det lät). Just dessa är tagna på olika ställen i Bethlehem och handlar även om lite dikter på arabiska (fått dem översatta av Ahmed). mur1 mur2 mur3 mur4 mur5 mur6 mur7 mur8 mur9

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s